Background

Dringende herstellingen

Stormschade aan uw dak? Dakwerken Keteleer lost het op!

Dakwerken Keteleer uit Antwerpen (Borgerhout) heeft al jaren ervaring met daken en schade aan daken. En toegegeven, een dak moet dankzij de grillige Belgische weersomstandigheden heel wat doorstaan. Rukwinden, storm, regen en hoosbuien, hagel en sneeuw; uw dak krijgt het nogal eens zwaar te verduren!

Als het dan eens verkeerd afloopt en u hebt stormschade of andere schade aan uw dak of aan dakonderdelen, zorg er dan voor dat het probleem snel wordt opgelost. Maar bij wie kunt u dan meteen terecht?

Vertrouw op de ervaring en snelle service van Dakwerken Keteleer. Wij bieden een professionele depannagedienst voor dringende herstellingen aan elk dak. Bij ons krijgt stormschade altijd voorrang. Wij staan 7 dagen op 7 en 24 op 24 uur klaar voordringende reparaties. Dus voor eerste hulp bij stormschade en andere dakreparaties gaat u naar Dakwerken Keteleer!

Waarom moet u zo snel mogelijk reageren als u schade aan uw dak, dakbedekking, dakgoten of dakramen vaststelt? Het effect van insijpelend water of vocht is namelijk desastreus voor uw woning of pand en kan ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Bel dus meteen naar de expert: Dakwerken Keteleer!

Bij stormschade of dringende herstellingen aan uw dak: Dakwerken Keteleer!

Eerste hulp bij stormschade
Contacteer ons

Recente realisaties in uw buurt