Velux dakramen

Plaatsen en vervangen van Velux-ramen en dakkoepels in Antwerpen

Meer wooncomfort en licht met minder energieverbruik dankzij Velux-ramen en dakkoepels

Als expert in alles wat met platte daken te maken heeft, is Dakwerken Keteleer (Borgerhout, Antwerpen) het juiste adres voor de plaatsing van kwalitatieve dakramen van het topmerk Velux. U kunt bij ons terecht voor het volledige gamma van deze Deense fabrikant.

Velux is al meer dan 60 jaar koploper in inventieve dakramen. Deze dakramen bieden meer daglicht, zorgen voor een lager energieverbruik en verhogen zo het wooncomfort. De Velux-ramen zijn in verschillende soorten en modellen verkrijgbaar en kunnen in vrijwel alle gewenste afmetingen geleverd worden.

Dakwerken Keteleer biedt praktisch alle innovatieve oplossingen van Velux, zoals de bekende tuimelvensters en uitzettuimelvensters, maar ook daglichtsystemen, daglichtboxen en lichtkoepels plaatsen we voor u. Alle systemen bieden een hoge thermische isolatiewaarde. Er is ook een zelfregelend ventilatiesysteem verkrijgbaar.

Hebt u interesse in de voordelen van Velux-dakramen? Kies dan voor de expertise van Dakwerken Keteleer. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor uw dak. En bieden u natuurlijk ook graag een vrijblijvende gratis offerte aan.

Wilt u een dakraam laten plaatsen? Kies voor de slimme oplossingen van Velux geplaatst door Dakwerken Keteleer!

Wilt u een dakraam laten plaatsen?
Contacteer ons