Isolatie

Isolatie van platte daken regio Antwerpen

Isoleer uw dak en bespaar kosten én energie

Waarom uw plat dak isoleren?
Dakwerken Keteleer in Borgerhout (Antwerpen) is uw geschikte partner voor de perfecte isolatie van platte daken. En omdat de daken van alle eengezinswoningen, studio’s en appartementen in Vlaanderen vanaf 1 januari 2020 aan de Vlaamse dakisolatienorm moeten voldoen, kunt u beter meteen contact opnemen!

Moet mijn dak geïsoleerd worden?
Als u een woning hebt die vóór 1 januari 2006 aangesloten is op het elektriciteitsnet valt u onder deze Vlaamse norm. Dat betekent dat u vóór 2020 uw dak moet laten isoleren met materiaal dat een minimum R-waarde van 0,75 m² K/W biedt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als dakisolatie-expert helpt Dakwerken Keteleer u graag bij de keuze van het juiste isolatiemateriaal voor uw plat dak. We komen de situatie opnemen en maken een vrijblijvende offerte voor u op, waarin alle isolatiematerialen en de start- en einddatum van de werkenvermeld staan.

Dakwerken Keteleer helpt u besparen!
Dakwerken Keteleer volgt alle ontwikkelingen op het vlak van platte daken precies. We kunnen u dan ook perfect adviseren over de energiebesparingen die de dakisolatie u opleveren. Daarnaast zijn er allerlei belastingvoordelen en subsidies waar u van kunt profiteren. We vertellen u er graag meer over.

Laat uw plat dak isoleren door een expert: Dakwerken Keteleer!
Contacteer ons

Recente realisaties in uw buurt